Vi glæder os til at kunne hjælpe alle vores glade patienter igen

Selvom kram og knus er skiftet ud med visir og handsker, glæder vi os helt vildt til at se jer alle igen.Forleden havde vi besøg af TV2 Øst og vi tog en snak om, at vi igen kan åbne op og hvordan vi forholder os til den nuværende situation. Vi har sørget for at alt personalet har fået udleveret værnemidler i klinikken, så det nu bliver en del af udstyret og arbejdsuniformen i den kommende tid fremover. Og vi har heldigvis ikke haft noget problem at kunne skaffe værnemidler – vi havde et meget stort lager af mundbind, så vi har også givet nogle af vores ældre patienter mundbind med hjem.

Bestil tid her

Der bliver sat god tid af til hver patient og der vil aldrig sidde mere end to i venteværelset. De kan til gengæld sidde med 6-7 meters mellemrum, da vores venteværelse er på over 60kvm og klinikrum på 20kvm. Vi følger selvfølgelig sundhedsstyrelsens nye retningslinjer for at sikre personale og patienter optimalt. Faktisk er en tandlægeklinik et meget sikkert sted at opholde sig for patienterne, da vores klinik i forvejen er gearet til optimal hygiejne.

På Tandplejecentret arbejder vi, ud over de sædvanlige handsker og mundbind, med et visir for at beskytte mod dråber i luften. Ifølge Sundhedsstyrelsens retningslinjer, skifter vi desuden tøj mellem hver patient og heldigvis er vi også privilegerede med vores store lokaler med masser af frisk luft . På den måde kan vi hjælpe vores patienter med kritiske og akutte tilstande under denne krise. Når du kommer og går fra klinikken, beder vi dig desuden om at spritte dine hænder.

Vi bruger mere tid på alting  – for din og vores skyld.

Selve arbejdet er det samme, som vi er vant til. Tandrensning og boring af huller. Men det er måden, personalet udfører opgaverne på, som er forandret. Vi skal bruge lidt mere tid. Vi er nødt til at have mere tid imellem hver patient, og vi skal skifte tøj imellem hver patient.

Vi har ÅBEN igen....

Se hele indslaget i TV2 Øst her