For hver behandling i næste uge, donerer vi 50kr

Når vores patienter kommer til regelmæssig undersøgelse på Tandplejecentret i Sorø er det altid en selvfølge, at vi tjekker mundhulen for symptomer på generelle sygdomme herunder cancer, så cancer er en sygdom vi altid har fokus på i vores daglige arbejde. Da en tandklinik jo i høj grad er en kvindearbejdsplads, og ingen bryster skal være syge, er det oplagt at donere et beløb til det gode formål.

For hver ny patient der kommer hos Tandplejecentret i næste uge, donerer vi 150kr

For hver ny patient der kommer hos Tandplejecentret i næste uge, donerer vi 150kr til indsamlingen.

Du støtter aktivt indsamlingen, bare ved at komme på Tandplejecentret i næste uge, så vi håber på at se dig.

Du kan bestille tid her

Konkurrence på Facebook

Derudover kan du fra tirsdag 1. oktober deltage i vores konkurrence om en middag for to på Café Tre Konger i Sorø. Dette foregår i et lokalt samarbejde med Café Tre Konger. Denne lodtrækning skal inspirere og sprede det vigtige budskab om den landsdækkende kampagne ”støt brysterne” og vi håber derfor du vil være med.

Tandplejecenteret går lyserød

Kampagnen Støt Brysterne har lyserød som gennemgående farve, og det vil på forskellig vis afspejle sig på klinikken. For at markere det i næste uge bærer vi lyserøde T-shirts og vores patient servietter, mundbind og skyllekrus vil ligeledes være lyserøde. Derudover vil vi pynte klinikken på en måde, der nok skal få øjnene op for Brysterne. Kønt bliver det måske ikke, men en sjov og positiv gestus til en god sag.