Hypnose ved tandlægen

Behandling med hypnose er et effektivt redskab til at skabe positive og blivende mentale forandringer. Især når det handler om udfordringer, som fylder lidt for meget i din hverdag … eller måske helt har taget styringen over dig i bestemte situationer.

Du har måske oplevet, at din angst for tandlæger, ryge- eller sukkertrang, flyskræk eller noget helt femte påvirker dig negativt og tager alt for meget fokus. Forestil dig, at du kan ændre de negative tankemønstre og få positive oplevelser i stedet. Livet bli’r så meget lettere.

Vores bevidsthed er med til at holde styr på vores hverdag. Den sikrer, at vi bruger så lidt energi som muligt på at komme igennem dagen ved at udføre så mange opgaver som muligt pr. rutine og minimere antallet af forkerte beslutninger. Bevidstheden har ikke så mange ressourcer og har derfor et fantastisk samspil med underbevidstheden om, hvem der gør hvad. Når du er i hypnose, handler det helt enkelt om at få bevidstheden til at træde til side. I stedet er det  underbevidstheden som er i fokus. Det gør det let at ændre på vaner og tankemønstre, som er lagret – blandt andet overbevisninger om, at det er farligt at gå til tandlægen eller at vi er nødt til at ryge en smøg mere.

En hypnosesession forløber med et indledende interview, hvor du kan stille spørgsmål og jeg danner mig et overblik over, hvordan jeg hjælper dig bedst muligt med de udfordringer du ønsker ændret. Herefter kommer du i hypnosen. Vi kan tale sammen også når du er i hypnose. Efter behandlingen får jeg dig tilbage til her og nú og du er sandsynligvis lidt døsig bagefter.

Eksempler på det som kan behandles med hypnose:

Tandlægeskræk, ryge- og sukkertrang, nåle-, fly- og højdeskræk, eksamensangst, vandskræk, generthed, sceneskræk, nogle former for allergi og astma, søvnproblemer, neglebideri, ludomani og så videre.

Eksempler på det som kan styrkes med hypnose:

Selvtillid, selvværd, handle- og gennemslagskraft, koncentration, sportspræstationer.

Bestil tid til behandling hos Thomas Nymann Nederland på tlf. 2210 2029 eller tnn@hypnosium.dk. På hypnosium.dk kan du læse om hypnose, muligheder, myter, priser og meget mere.

Første session koster kr. 1.200,- Følgende sessioner kr. 950,- 3 sessioner købt på forhånd koster i alt kr. 2.850,-

Hypnose