Har du
spørgsmål?
Så kontakt os på tlf. 57 83 55 66

100 % smertefri rodbehandling hos Tandplejecentret Sorø

Rodbehandling. Det lyder forfærdeligt og mange frygter det, men det kan være nødvendigt for at bevare din tand i god funktionsdygtig stand – hos Tandplejecentret kan vi tilbyde dig en smertefri behandling af din tandrod.

Det er ikke nødvendigt, at det skal gøre ondt at få foretaget en rodbehandling. På Tandplejecentret kan vi udføre en rodbehandling 100 % smertefrit. Selve bedøvelsen lægges med en særlig tynd og fin nål for at minimere ubehaget med selve indstikket.

Vi er på Tandplejecentret rigtigt gode til patienter med tandlægeskræk, så vi skal nok give dig en god oplevelse, hvis du skal have lavet en rodbehandling. Kontakt vores hypnoterapeult, Thomas Nymann Nederland, hvis du ønsker at slippe helt af med din tandlægeskræk. Læs mere hér eller kontakt ham direkte på tlf. 2210 2029.

Rodbehandling

Vi har her på Tandplejecentret en speciel interesse i at lave rodbehandlinger. Vores dygtige Tandlæge Lene Ploug har taget rigtigt meget efteruddannelse både hos danske og udenlandske specialister, og vi har mulighed for at lave de svære og komplicerede behandlinger under anvendelse af et specielt mikroskop.

Dette giver det mindste ubehag for dig, det bedste resultat, og det er ikke dyrere.

Rodbehandling

Bestil tid i dag på 57 83 55 66 eller udfyld formularen, så ringer vi dig op: