Har du
spørgsmål?
Så kontakt os på tlf. 57 83 55 66

Delproteser

En aftagelig delprotese kan erstatte de tænder, der er mistet. Det kan dreje sig om en enkelt eller flere mistede tænder. En aftagelig delprotese er løstsiddende og støtter ved hjælp af bøjler på de naturlige tænder, der er tilbage i munden.
Den sidder således bedre fast end en helprotese og den skal tages ud, når den skal børstes. Det kan ofte være en fordel at lave kroner på enkelte af de tænder, protesen støtter på. På den måde kan man ofte undvære synlige bøjler, og protesen vil sidde så godt fast, at det næsten vil føles som dine egne tænder. Spørg din tandlæge, om det er en mulighed for dig.

Helproteser

Når man erstatter sine manglende tænder med en helprotese, vil der i så godt som alle tilfælde skulle ske en tilvænning.
Nogle mennesker vænner sig hurtigt til protesen, mens andre skal have lidt længere tid. Men uanset hvordan, gælder det om at bruge protesen så meget som muligt, også under måltiderne. I nogle tilfælde, kan det være nødvendigt at isætte implantater (kunstige tandrødder), som protesen kan sidde fast på.

Bestil tid i dag på 57 83 55 66 eller udfyld formularen, så ringer vi dig op: