Har du
spørgsmål?
Så kontakt os på tlf. 57 83 55 66

Broer

En bro laver man for at erstatte en eller flere manglende tænder. Tænderne omkring den eller de manglende tænder forsynes med kroner som sidder sammen med den eller de manglende tænder, som hviler oven på tandkødet. Det kommer til at se naturligt ud og fungerer som ens egne tænder, da de sidder helt fast. Daglig rengøring med tandbørste og flaskerenser er meget vigtig for et godt langtidsholdbart resultat.

I nogle tilfælde vil det være en bedre løsning at erstatte en eller flere manglende tænder med implantater. Det kan du læse mere om her.

Er de tilbageværende tænder ikke holdbare nok eller angrebne af parodontose, kan det være nødvendigt at lave en delprotese for at erstatte de manglende tænder. Det kan du læse mere om her.

Kroner

En krone på en tand kan sammenlignes med en kapsel, der omslutter tanden, så den bygger tanden op igen og ikke knækker. Kronen kan laves i guld eller porcelæn af forskellig type. Med de moderne porcelæner kan tanden med krone blive fantastisk smuk og realistisk at se på.

Formålet med at lave en krone er ofte at forebygge, at tanden knækker og derefter skal rodbehandles. Sætter man ind i tide, vil rodbehandling kunne undgås i ca. 90% af tilfældene.

Bestil tid i dag på 57 83 55 66 eller udfyld formularen, så ringer vi dig op: