Har du
spørgsmål?
Så kontakt os på tlf. 57 83 55 66

Tandretning med ClearCorrect 

ClearCorrect er det nyeste indenfor tandregulering hos voksne. Personer, der ønsker kosmetisk tandregulering har typisk en holdning til deres udseende og ønsker derfor en hurtigt og komfortabel behandling. ClearCorrect bøjlen er næsten usynlig, og du er derfor ikke tvunget til at gå på kompromis med dit udseende under behandlingen, som ved konventionel tandretning. 

Med ClearCorrect tandregulering er det muligt at få rettet tænder som voksen, uden at det skal gå ud over din hverdag. Din tandstilling ændres i små kontrollerede bevægelser til du opnår dit drømmesmil. Tandplejecentret har et dedikeret personale, der er uddannet i kosmetisk tandregulering med ClearCorrect, så du er sikker på at få kvalificeret rådgivning og behandling.

Hvad er ClearCorrect?

ClearCorrect-behandlingen er en næsten usynlig måde at rette dine tænder på. Baseret på vores undersøgelse får du vist hele din ClearCorrect-behandlingsplan fra start til slut ved hjælp af avanceret 3D computer-billedbehandlingsteknologi, før du siger ja til selve behandlingen. 

Derefter specialdesignes der en række gennemsigtige skinner, som passer til dine tænder, så de kan rykke tænderne lidt ad gangen. Hver af disse usynlige tandbøjler bæres i cirka to uger, før den erstattes af den næste i serien og gradvist bevæger tænderne mod den planlagte slutposition. Behandlingstiden varierer alt efter dine individuelle behov.

Hvordan fungerer ClearCorrect?

ClearCorrect er en gennemsigtig bøjle, der rykker tænderne gennem en række nøje kontrollerede bevægelser. I modsætning til traditionelle bøjler styrer ClearCorrect-behandlingen ikke kun hvor meget bevægelse hver skinne skal give, men også timingen af bevægelserne. Så på hvert stadie er det kun bestemte tænder, der flytter sig, i henhold til ClearCorrect-behandlingsplanen for det pågældende stadie. Det resulterer i et meget effektivt, kontrolleret system.

Hvad er fordelene ved ClearCorrect?

ClearCorrect er en gennemsigtig tandbøjle til voksne. Normalt er der næsten ingen, som bemærker, at du har den på.

Du kan stadig spise og drikke, hvad du har lyst til under behandlingen, fordi ClearCorrect-skinnerne kan tages af og på. Du kan også tage skinnerne af for at børste tænder og bruge tandtråd, som du plejer, for at opretholde din sædvanlige mundhygiejnerutine

I modsætning til traditionelle faste bøjler, er der ingen metalbøjler eller -tråde i ClearCorrect bøjlen. ClearCorrect er en mere skånsom form for tandretning ift. fastsiddende bøjler, og giver et nemt, hurtigt og holdbart resultatet.

Er det en ny måde at rette tænder på?

Tandlæger har i årevis arbejdet med aftagelige bøjler til retning af skæve tænder. Men ClearCorrect-systemet bruger til forskel fra de traditionelle bøjler Align Technology’s 3D-computerteknologi og skinnetilpasning til at behandle en bred vifte af patienter, der ønsker at få rettet skæve tænder. ClinCheck®-softwaren gør patienter i stand til at se deres behandlingsplan fra start til slut, før behandlingen starter.

Kan ClearCorrect rette mine tænder?

På Tandplejecentret bruger vi ClearCorrect til kosmetisk tandretning. De mest almindelig kosmetiske behandlinger, er:

  • Skæve tænder fordi der er for lidt plads
  • Mellemrum mellem tænderne
  • Dybt bid – tænderne dækker hinanden når du lukker munden
  • Åbent bid – tænderne lukker ikke sammen når du lukker munden
  • Krydsbid

Sådan vil din ClearCorrect-behandling foregå 

Inden behandlingen skal du til en forundersøgelse. Her skal vi høre om dine ønsker for dit smil, for at se om vi kan opfylde dem med ClearCorrect behandling. Vi laver en grundig undersøgelse af din tandstilling, og vi tager nogle fotos af dine tænder. Ud fra dette materiale kan vi vurdere om ClearCorrect er en mulig behandlingsform for dig.

Denne første del af undersøgelsen er gratis og tager cirka 15 minutter. 

Når dine behandlingsmuligheder er afklarede, og hvis du ønsker næste skridt i behandlingen, så fortsætter vi med den anden del af undersøgelsen der koster 2500 kr. Dette beløb fratrækkes dog behandlingens samlede pris, hvis du beslutter dig for at modtage denne.

Her tager vi to aftryk af dine tænder og udarbejder en personlig 3D behandlingsplan til dig. Med ClearCorrects ClinCheck-teknologi programmeres alle små ønskede bevægelser fra start til slut. Under hele forløbet, kan du følge processen med 3D animation og se hvordan dit tandsæt vil se ud når behandlingen er gennemført. Er du tilfreds resultatet af din behandling på 3D filmen, så kan vi sammen begynde den rigtige behandling.

Under behandlingsforløbet skal ClearCorrect-skinnerne skiftes ugentligt. Du møder op til kontrol hver 6 uge, hvor der udleveres 6-8 nye, usynlige bøjler. Behandlingsforløbet kan strække sig fra 3 mdr og op til ca. 1 år.

For at opnå det ønskede resultat er det vigtigt at skinnerne er i munden i mindst 22 timer i døgnet. Skinnerne skal kun fjernes ved spisning, tandbørstning og evt. ved særlige lejligheder.

Efter endt ClearCorrect-behandling har du fået det flotte smil, som du har ønsket dig. For at beskytte dit smil og din investering, afsluttes behandlingen med en retainer. En retainer er en skinne som du skal sove med, hvis formål er at holde tænderne på plads i deres nye situation. Undersøgelser viser, at uden retainer kan rettede tænder gradvist vende tilbage til deres oprindelige stilling.

ClearCorrect – Prisen på dit drømmesmil  

Ingen patienter er ens, og derfor er det altid nødvendigt med en grundig forundersøgelse, for at vurdere hvilke behandlingsformer for passer til dig. Prisen på kosmetisk tandbehandling afhænger af en række forhold, men her finder vi en løsning der passer til dig og din økonomi. 

Typisk ligger prisen på omkring 25.000 kr. Varigheden af behandlingen afhænger af hvor meget og hvordan dine tænder skal rettes, men er typisk mellem 3 mdr og 1 år.

Bestil tid i dag på 57 83 55 66 eller udfyld formularen, så ringer vi dig op: