Har du
spørgsmål?
Så kontakt os på tlf. 57 83 55 66

LiteWire – kosmetisk tandretning for voksne

Hvis du ikke har det smil, som du ønsker dig, behøver du hverken nakketræk eller store togskinner. LiteWire er en diskret bøjle, som sidder på dine tænder. Den er ikke usynlig, men dens æstetiske design er lavet til voksne. Behandlingen tager omkring seks måneder og er rent kosmetisk.

vis du ikke har det smil, som du ønsker dig, behøver du hverken nakketræk eller store togskinner. LiteWire er en diskret bøjle, som sidder på dine tænder. Den er ikke usynlig, men dens æstetiske design er lavet til voksne. Behandlingen tager omkring seks måneder og er rent kosmetisk.

LiteWire™ kan rette skæve, trangstillede og roterede fortænder. Og hvis du har mellemrum mellem dine fortænder, er det ofte også muligt at lukke eller reducere dette med LiteWire™.

Mange går rundt og er kede af deres smil, fordi fortænderne er skæve. Det kan påvirke selvværdet og lysten til at smile. Heldigvis er det i dag blevet meget mere almindeligt – også for voksne – at få lavet en let retning af de forreste tænder.

Med LiteWire™ kan fortænderne rettes på typisk kun 6 måneder. En kort behandlingstid og tilsvarende lavere pris, gør LiteWire behandling til et attraktivt og tilgængeligt alternativ for langt de fleste voksne.
Udover et pænere smil gør tandretning det ofte lettere at holde rent mellem tænderne. Det kan være med til at gavne både tænder og tandkød.
LiteWire må kun udføres af certificerede tandlæger og er et danskproduceret højkvalitetsprodukt til kosmetisk tandregulering.
Du kan læse mere om Litewire her

Bestil tid i dag på 57 83 55 66 eller udfyld formularen, så ringer vi dig op: